CONGRES  
Cool & Comfort 74 – september 2017

Refrigeration 2030: een blik op de commerciële koeling van morgen

Op 17 mei organiseerden de certificeringsinstelling Eurovent en Uniclima, de vereniging van de Franse HVAC-industrie, het evenement Refrigeration 2030 in Parijs. Het doel was om toekomstige ontwikkelingen in commerciële koeling, proceskoeling en koude keten in voeding te bespreken. Ook deze sector staat voor een dubbele uitdaging in het kader van de transitie naar een koolstofarme maatschappij. Door de F-gassenverordening moet er enerzijds overgeschakeld worden op koelmiddelen met een laag GWP, terwijl tegelijk de energie-efficiënte moet stijgen. Het evenement trok een 70-tal vertegenwoordigers van bedrijven en sectororganisaties aan, die volop stof tot discussie hadden.

De volledige tekst van dit artikel is enkel toegankelijk voor geregistreerde gebruikers. Registreer u GRATIS.

Met uw login en paswoord krijgt u meteen ook volledige toegang tot de andere websites van FCO Media, ook uw credits kan u op al deze websites gebruiken: Aquarama, De Onderneming, Dimension, FM Magazine, Riorama, Techcare, Maintenance Magazine en Top Security.


Nieuwe gebruiker

Na GRATIS registratie:

  • Leest u volledige artikels.
  • Krijgt u Cool & Comfort per post toegestuurd en kunt u het magazine ook online lezen of downloaden.
  • Ontvangt u gratis 5 credits, die u kunt inzetten om een event of opleiding aan de agenda toe te voegen of een vacature te publiceren.
  • Profiteert u van een snellere registratie voor de Cool & Comfort Happening.