Sponsors (A - Z)


 

Climacon NV

Climacon is groothandel in HVAC producten: We vertegenwoordigen merken zoals Midea, Clivet Home, Clint, Sabiana en LMF. Het gamma bestaat uit airconditioningssystemen, warmtepompen, ventilo-convectoren, luchtgroepen en VRF-systemen. Ons gamma omvat zowel residentiële als industriële toestellen. Climacon kan u een volledige service bieden. Met een verkoopafdeling en met een dienst na verkoop van hoge kwaliteit. Wanneer u voor kwaliteit kiest bent u bij Climacon op het juiste adres. Climacon creates a better life!

 

ECR Belgium

ECR-Belgium is de toonaangevende Belgische koeltechnische groothandel en behoort sinds 2009 tot de Zweedse Beijer Ref. Group die meer dan dertig koeltechnische wholesalers omvat.Deze Europese overkoepeling maakt dat ECR-Belgium een uitgebreid merkengamma en een optimale productbeschikbaarheid kan aanbieden voor professionele installateurs, detailhandels en industriële oplossingen op maat. In lijn met de identiteit van de Bejier Ref. Group streeft ECR-Belgium naar een uitmuntende klantenservice en een proactieve klantensamenwerking op vlak van HVAC en natuurlijke koudemiddelen.

 

GAF

GAF, uw groothandel koeltechnisch materiaal. Na onze doorstart en verhuis naar Wijnegem in 2016 hebben nog heel wat meer installateurs koeltechniek en HVAC-techniekers onze dynamische aanpak mogen ervaren. NV GAF staat garant voor vlotte leveringen aan concurrentiële prijzen. Onze belangrijkste pilaren zijn: Embraco compressoren en koelgroepen , Haier airconditioners en koeltechnische gereedschappen  van alle bekende gereedschapsmerken (MASTERCOOL, REFCO, IMPERIAL, YELLOW-JACKET, TESTO, WIGAM en VALUE). GAF heeft een eigen hersteldienst van gereedschappen en stelt bij onderhoud of eventuele herstelling gratis vervangapparatuur ter beschikking.

 

Intercool

INTERCOOL, uw partner in de BeNeLux. Met Intercool kan u rekenen op 25 professionals. De exclusieve verdeling van TOSHIBA door Intercool verzekerd U een extra toegevoegde waarde van ontwerpstadium, verkoop, installatie tot in het nazorgtraject. TOSHIBA staat voor een brede waaier van toepassingen met telkens de hoogste SCOP’s, een zeer hoge en gewaardeerde bedrijfszekerheid met inverter geregelde Twin rotary compressortechniek, lage aanloopstromen en een zeer groot regelbereik.

 

Stiebel Eltron

Het gamma van Stiebel Eltron België, een dochteronderneming van het Duitse Stiebel Eltron GmbH concern, omvat toestellen voor warm water, verwarming en warmtepompen. Warmtepompen maken gebruik van hernieuwbare energie voor verwarming en voor de productie van warm water. Stiebel Eltron levert al sinds 1970 warmtepompen voor woningbouw en kleine utiliteitsbouw en heeft dus een grote ervaring op dit gebied. Stiebel Eltron maakt enkel toestellen die werken op de groene energiebron van de toekomst: elektriciteit. Producten van de hoogste kwaliteit, ontwikkeld met het oog op energie-efficiëntie en duurzaamheid.

 

Thercon

Thercon verdeelt warmtepompen en aircosystemen van het Japanse merk General in de Benelux en van Clivet in BeLux. Onder het kwaliteitsmerk Novaya ontwikkelen we zelf nieuwe technieken om onze toestellen en ons aanbod te optimaliseren. Onze doelstelling: het beste klimaatcomfort met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Ons totaalconcept is gebaseerd op lucht-lucht- en lucht-waterwarmtepompen (ook voor zwembaden), warmtepompboilers en zonthermische systemen.