cc95nphaierexpert.jpg

PRODUCTNIEUWS 27/10/2022

Haier Expert binnenunit met UVC Pro technologie

De nieuwe Haier Expert binnenunit met UVC Pro technologie heeft een hoge energie-efficiëntie van A+++/A++ en is verkrijgbaar in de capaciteiten 2,5 kW, 3,5 kW en 5 kW. De serie omvat voor het eerst de nieuwe UVC Pro-module die plasma genereert ter ondersteuning van de sterilisatie voor een zuivere lucht. De nieuwe UVC Pro is onafhankelijk getest door Texcell en remt SARS-CoV-2 in het apparaat tot 99,991 % doeltreffendheid. De UVC Pro werkt ook snel en werd getest met een effectiviteit van 85,208 % in een ruimte van 6,7 m3.

“Innovatie is de kern van wat we doen bij Haier”, vertelt Bob Cowlard, Haier Europe HAVC Managing Director. “Onze belangrijkste drijfveren zijn het op de markt brengen van geavanceerde technologie en voortdurend R&D waardoor we onze installateurs en eindgebruikers een slimmere en gezondere ervaring kunnen bieden. De nieuwe Expert-serie airconditioning maakt gebruik van dit ethos om het beste binnenklimaat in zijn klasse te garanderen.”

Met zijn slimme bediening omarmt de nieuwe Expert de IoT-toekomst. Met de hOn Wi-Fi functie kunnen alle Haier smart apparaten worden bediend en beheerd. Alle basisfuncties – waaronder zuivering en planning – kunnen worden uitgevoerd vanaf de app op de smartphone. De nieuwe Expert is ook compatibel met Google Assistant en Alexa.

www.haierhvac.eu


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.