PRODUCTNIEUWS 27/10/2022

Energy Optimization Program van Carrier

Nu de energiekosten wereldwijd sterk stijgen, heeft Carrier zijn Energy Optimization Program gelanceerd om duurzame besparingen te realiseren. Carrier zet zich in om klanten energie-efficiënte oplossingen te bieden die de mogelijkheden van merchandising maximaliseren en de ecologische voetafdruk verkleinen. Hiermee bewijst Carrier nogmaals dat energie-efficiëntie en duurzaamheid centraal staan in de producten en oplossingen.

Carrier heeft een breed portfolio van ecodesign-conforme producten en oplossingen om bedrijven – van kleine commerciële toepassingen tot grote industriële installaties – toegang te bieden tot een scala aan moderne energie- en kostenefficiënte technologie. Want energiebesparing begint bij topproducten, zoals glazen deuren, glazen deksels, tussenstukken om de luchtstromen efficiënter te geleiden,leds, luchtgordijnen, enz.

Als onderdeel van het brede programma om energie te sparen, biedt Carrier energie-evaluaties op locatie aan. Hierbij doet het Carrier-team aanbevelingen op maat voor het verminderen van het energieverbruik bij de eindgebruiker. Dit kan perfect gebeuren in nauwe samenwerking met de koeltechnische installateur.

energysavings@carrier.com


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.