PRODUCTNIEUWS 28/10/2022

Haier lanceert nieuwe Super Aqua Split ATW waterverwarmer

Haier heeft op Chillventa de nieuwe Air-to-Water Split met een laag koolstofgehalte gepresenteerd. De nieuwe boilers maken gebruik van de nieuwste luchtwarmtepomptechnologie en zijn gericht op woningen en appartementen. De serie gebruikt R32, dat niet alleen milieuvriendelijker is maar ook efficiënter en waarmee het systeem hogere temperaturen (65°C) kan bereiken dan met bvb R410A.

De Super Aqua Split is volgend jaar beschikbaar in een breed scala van capaciteiten. Aanvankelijk 4, 6, 8 en 10 kW, maar zal later in het jaar verder worden uitgebreid tot 16 kW.

“Dit is een zeer energie-efficiënte manier om een huis of appartement te voorzien van zowel verwarming als sanitair warm water”, aldus Kevin Nofz, Haier HVAC Operations Manager. Het splitsysteem HPHW gebruikt energie uit de buitenlucht om water te verwarmen op een milieuvriendelijke en kosteneffectieve manier. Het is een integrale oplossing die zorgt voor sanitair warm water, ruimteverwarming en -koeling en vloerverwarming.”

De nieuwe serie Split ATW-waterverwarmers voegt zich bij de bestaande serie Monobloc ATW-waterverwarmers – variërend van 5, 8, 11 en 16 kW. Dit type oplossing is vriendelijk voor installateurs die gespecialiseerd zijn in wateraansluitingen, aangezien het geen enkele vorm van manipulatie van het koelmiddel en dus ook geen koelcertificatie nodig heeft.

www.haierhvac.eu


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.