thermokeychillventa18.jpg

PRODUCTNIEUWS 18/09/2018

Thermokey nieuwigheden op Chillventa 2018

Thermokey is een Italiaanse fabrikant van onder meer warmtewisselaars voor de belangrijkste Europese constructeurs van koelmachines. De microkanaal-batterijen kunnen werken met de meeste gangbare koelmiddelen, inclusief ammoniak, propaan of water. De TK MicroH2O is lichter en robuuster dan een traditionele buisvin-wisselaar. Door het lage drukverlies, is het ook geschikt voor freecooling.

De V Tower Adiabatic DryCooler breidt het aanbod aan adiabatische systemen uit tot 1960 kW, met een kleine voetafdruk. Er zijn drie adiabatische systemen: Air Fresh System, met waterverstuiving in de omgekeerde richting van de waterstroom, om tijdelijke pieken op te vangen; Wet Fin System, met waterverstuiving op lage druk, voor wanneer er herhaaldelijk een hoger vermogen nodig is; Evaporative Panel System, met voorbevochtigde panelen voor constante werking.

Om zijn weg te vinden in het aanbod, is er de Archimedes-software, om de beste oplossing te selecteren uit 1.500 verdampers, 1.000 condensors en 2.000 drycoolers.

www.thermokey.com


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.