logoccc2020_2.jpg

SECTORNIEUWS 14/02/2020

Cool & Comfort Conferences 2020 in Charleroi

Cool & Comfort Conferences, het jaarlijkse netwerkevent voor de HVACR sector, zal vanaf dit jaar afwisselend plaats vinden in Vlaanderen en in Wallonië. Met die ingreep wil het evenement het doelpubliek tegemoet komen.

Na vorig jaar in Mechelen werd er dit jaar gekozen voor Charleroi. Op 17 september is Cool & Comfort te gast in het CEME (www.ceme.be), wat staat voor Charleroi – Espace – Meeting – Européen. Een modern congrescentrum met ruime parkeermogelijkheden vlakbij ring en snelweg.

Bedoeling is gedurende één dag boeiende onderwerpen aangaande koeling en warmtepompen aan te snijden in diverse in het Frans gegeven workshops. Het event wordt gesteund door een aantal sponsors die u graag uitnodigen op hun stand tijdens de netwerkmomenten voor en na de lezingen.

Deelname alsook catering en netwerkmomenten zijn gratis voor installateurs, consultancy en professionele klanten mits registratie via www.coolandcomfort.be/ccconferences.

'Wegens de Corona - crisis heeft het samenstellen van het programma van het congres vertraging opgelopen en registratie zal bijgevolg iets later mogelijk zijn. We hopen u in juni een definitief programma te kunnen voorstellen.'


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.