SECTORNIEUWS 26/06/2020

23ste Europese Cold Chain Conferentie

Van 23 tot 25 november 2020 organiseert GCCA (Global Cold Chain Alliance) de 23ste Europese Cold Chain Conferentie in Rotterdam. De conferentie is gericht op alle aspecten van de koudeketen, zoals koelmachines, lokale distributie, retail, koelopslag en temperatuurgecontroleerd transport te land, ter zee en in de lucht. De keuze voor Rotterdam – een Europees knooppunt voor koeltransport – biedt interessante mogelijkheden voor plaatsbezoeken.

“We hebben een uitdagend programma opgesteld waarmee we de deelnemers kennis en inzicht zullen verschaffen over diverse onderwerpen”, aldus Julie Hanson, directeur voor Europa van GCCA. “Trends, industrie, opportuniteiten en oplossingen zullen van nabij bekeken worden. Maar ook het netwerkplatform en de ondersteunende expo die GCCA creëert kennen veel bijval, want zo brengen we de verschillende schakels bij elkaar en worden samen problemen opgelost.”

De gevolgen van de coronapandemie op de koellogistieke keten zal nooit veraf zijn, en dit niet alleen omdat de conferentie aanvankelijk in maart 2020 stond geprogrammeerd maar omwille van het virus met een half jaar werd uitgesteld.

www.gcca.org/europeancoldchainconference