creativecooling.jpg

SECTORNIEUWS 07/07/2021

Verhuis Creative Cooling Group naar The Cool Factory

De Creative Cooling Group, waar de koeltechnische groothandel AFM Refrigeration deel van uitmaakt, is verhuisd. Eind juni werd het nieuwe bedrijfspand – een voormalige Britse legerbasis met aansluitende nieuwbouw – in Rietbroek in Herentals in gebruik genomen.

“Duurzaamheid moet je koesteren”, aldus Sven Danneels, CEO Creative Cooling Group. “Deze gedachte trekken we door van het hergebruik van een bestaande bouw naar energiezuinige koeltechnieken en het weghalen van een muur tussen de verschillende diensten. Glazen binnen- en buitenwanden verhogen de transparantie. Creativiteit staat in onze naam. We zijn creatief in onze producten en in onze aanpak.”

Als distributeur van Sinclair is dit aircomerk prominent aanwezig. Sven Danneels: “Het beste bewijs van ons vertrouwen is dat wij vandaag niet alleen investeren in een groot multifunctioneel Sinclair Experience Center dat dienst zal doen als test-, show- opleidings- en trainingsruimte, maar ook dat wij de volledige Cool Factory hebben uitgerust met een Sinclair HVAC-installatie.”

AFM Refrigeration beschikt in Herentals over een ultramoderne afhaalbalie waar installateurs terecht kunnen voor onderdelen en advies. Naast de afhaalbalie kunnen ze ook gebruik maken van de nachtcontainer voor afhalingen buiten de kantooruren en wordt er dagelijks op de werven geleverd.

www.creativecooling.com