cc95inmitsubishielectricportal1.jpg

SECTORNIEUWS 21/10/2022

Nieuw webportaal legt basis voor digitale processen

Mitsubishi Electric, Living Environment Systems heeft met een nieuw webportaal de langdurige basis gelegd voor digitale informatievoorziening. Deze continu geoptimaliseerde hub wordt de basis voor producten, processen, marketing en diensten en fungeert tegelijkertijd als kennisbank voor gebruikers. Content in de vorm van artikelen, blog posts of video’s biedt nuttige informatie over onderwerpen als verwarming en koeling met warmtepompen, proceskoeling, luchtreiniging, beschikbare bouwsubsidies en andere relevante onderwerpen. Commerciële processen en diensten worden geïllustreerd in een met een wachtwoord beveiligd gedeelte binnen het portaal voor geregistreerde klanten.

“We wilden hier niet alleen een nieuw webportaal creëren, maar samen met onze partners en andere geïnteresseerde partijen een solide basis leggen voor de digitale processen van het bedrijf”, verklaart Dror Peled, Deputy Division Manager Living Environment Systems bij Mitsubishi Electric. “In de toekomst zullen onze partners veel sneller, gemakkelijker en betrouwbaarder toegang hebben tot informatie over producten en diensten en tot alle bedrijfsprocessen, on time en op aanvraag.”

Alle nodige bestanden, van technische documentatie, afbeeldingen en grafieken tot brochures en catalogi, worden permanent opgeslagen in het DAM (digital asset management). Dit voorziet het webportaal van de nieuwste bestanden om het actueel te houden. Het grote voordeel van deze aanpak is dat het meerdere afzonderlijke online platforms vervangt die slechts aan één doelgroep ten goede komen of één dienst leveren. “Het webportaal biedt informatie aan iedereen, van eindklanten die willen weten hoe ze hun huis betrouwbaar kunnen verwarmen tot industriepartners die hun bestellingen willen volgen, een training willen boeken of de gebruiksaanwijzing van een ouder product willen vinden”, besluit Dror Peled.

https://emea.mitsubishielectric.com/