Sponsors (A - Z)


Beijer Ref Belgium BV

Sinds 1960 specialiseert Beijer Ref Belgium zich in de professionele verkoop van koeltechnische producten en het begeleiden van industriële projecten in de koeltechniek. Onder de vleugels van het Zweedse moederbedrijf Beijer Ref AB, een wereldleider op vlak van distributie van HVAC en koeling, bieden wij een uitgebreid productgamma en de nodige technische ondersteuning voor de installateur. Met ecologische en duurzame oplossingen op maat bieden wij onze klanten toegevoegde waarde in hun dagelijkse werkzaamheden. Onder het motto “Together for Tomorrow” engageren wij ons mee voor een betere toekomst voor iedereen.

BITZER Benelux BV

BITZER is wereldwijd een van de leidende producenten van compressoren voor de koude- en klimaattechniek. De compressor is het hart van iedere koeltechnische installatie. Een hart dat betrouwbaar moet kloppen. Dit garandeert de naam BITZER al 80 jaar lang: wereldwijd maatgevende compressortechniek waarmee u iedere koel- of klimaattechnische installatie met zekerheid beheerst. BITZER zoekt het rechtstreekse contact met de mensen in onze industrie. Installateur, ontwerper of consultant of eindgebruiker, BITZER Benelux staat klaar om u te ondersteunen. Service van vroeg tot laat, Support van A tot Z.

BTN

BTN is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van op maat warmtewisselaars voor airconditioning-, koelings- en ventilatiesystemen. Het flexibele en moderne productieproces en de ervaring van onze medewerkers zijn onze tools om optimaal aan de wensen van onze klanten te voldoen. Onze productietijden zijn aangepast aan de verschillende behoeften van onze klanten. We kunnen binnen een zeer korte levertijd leveren.BTN heeft eigen selectiesoftware beschikbaar voor onze klanten als programma of geïntegreerd via een DLL. BTN is ook de enige warmtewisselaarfabrikant die Eurovent-gecertificeerd voor twin-coils is.

  • Zoning Industriel Les Plénesses • Rue du Progrès, 16 • B-4821 Dison
  • T +32 87 39 10 26 F 
  • E btn@btnsa.com I www.btnsa.com 

Climacon NV

Climacon is groothandel in HVAC producten: We vertegenwoordigen merken zoals Midea, Clivet Home, Clint, Sabiana en LMF. Het gamma bestaat uit airconditioningssystemen, warmtepompen, ventilo-convectoren, luchtgroepen en VRF-systemen. Ons gamma omvat zowel residentiële als industriële toestellen. Climacon kan u een volledige service bieden. Met een verkoopafdeling en met een dienst na verkoop van hoge kwaliteit. Wanneer u voor kwaliteit kiest bent u bij Climacon op het juiste adres. Climacon creates a better life!

Climalife

Solstice® L40X (R-455A) is de oplossing met zeer lage GWP (<150) die in nieuwe installaties de R-404A vervangt. Ze omvat positieve en negatieve koeltoepassingen, o.a. condensatiegroepen en behuizingsgroepen. De R-455A is licht ontvlambaar en voldoet op lange termijn aan de strenge eisen en aan de noden van de toepassingen in kwestie. Afvoercapaciteit en temperatuur zijn vergelijkbaar met R-404A, met superieure energie-efficiëntie.

Climapac

Climapac presenteert ClimaSolar. Climapac is exclusief verdeler van Dualsun hybride PVT zonnepanelen. Deze worden volledig geïntegreerd in het unieke ClimaSolar concept. ClimaSolar staat voor een energie-neutrale verwarmingsinstallatie. De hybride zonnepanelen leveren warmte en elektriciteit aan de warmtepomp. De warmtepomp transformeert de warmte naar een hogere temperatuur die geschikt is voor sanitair warm water en vloerverwarming. Toepassing zowel voor residentieel als voor hotel en appartementsbouw.

Coolworld

Coolworld is een internationale verhuurorganisatie van koel- en verwarmingsapparatuur. De hoofdvestiging is in Waalwijk (NL). Daarnaast heeft Coolworld eigen vestigingen, logistieke depots en servicepunten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Daarmee staan wij altijd dicht bij de klant en is 24/7/365 service gegarandeerd. De vraag naar koel- en verwarmingsoplossingen is flexibel en veranderlijk. Denk aan capaciteitstekorten, verbouwingen, testopstellingen, seizoenspieken of storingen. We hebben een up-to-date verhuurvloot en spelen adequaat in op elke vraag. Wij denken mee met de klant en lossen koel- en verwarmingsproblemen op, hoe omvangrijk ook.

FRIGRO

Bent u als professional in koel- en verwarmingstechnieken op zoek naar een betrouwbare partner voor uw projecten? Met een toekomstgericht gamma, ruime voorraad, kennis en know-how is Frigro de partner bij uitstek.Dankzij ons erkend opleidingscentrum, onze dienstverlening in the field, een uitgebreid webplatform met diverse online berekeningstools en online bibliotheek, … zijn we niet enkel een groothandel, maar ook meer dan ooit een kennispartner. Contacteer ons en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

GEA Process Engineering nv/sa

GEA is één van de grootste leveranciers van technologie voor de voedselverwerking en een breed scala van andere industrieën.De globale groep is gespecialiseerd in de productie van machines, installaties alsook procestechnologie en componenten. GEA voorziet in duurzame oplossingen voor geavanceerde productieprocessen op uiteenlopende consumentenmarkten en biedt een allesomvattende serviceportfolio.

  • Kartuizersweg 6A • 2550 Kontich, Belgium
  • T +32 3 304 88 00 F 
  • I www.gea.com/belgie 

GMI Group

GMI group is op 15 jaar tijd autonoom uitgegroeid tot een toonaangevend software & services-bedrijf met meer dan 450 klanten in België, Nederland en daarbuiten. GMI group beschikt over grote expertise op het vlak van: Bouw, Service & installatietechniek, Handel & logistiek, Professionele dienstverlening, Customer Relationship Management en Enterprise Content & Collaboration . Wij ondersteunen uw bedrijf bij de optimalisatie van uw operationele processen en administratieve organisatie en helpen u om beslissingen te nemen op basis van informatie. Samen laten we uw bedrijfssoftware maximaal renderen.

Intercool

INTERCOOL, uw partner in de BeNeLux. Met Intercool kan u rekenen op 25 professionals. De exclusieve verdeling van TOSHIBA door Intercool verzekerd U een extra toegevoegde waarde van ontwerpstadium, verkoop, installatie tot in het nazorgtraject. TOSHIBA staat voor een brede waaier van toepassingen met telkens de hoogste SCOP’s, een zeer hoge en gewaardeerde bedrijfszekerheid met inverter geregelde Twin rotary compressortechniek, lage aanloopstromen en een zeer groot regelbereik.

isomasters

Onder de vleugels van de Ierse Kingspan groep is isomasters één van de belangrijkste spelers geworden in de productie van isotherme oplossingen op maat van de klant. Ons gamma bestaat onder meer uit modulaire koel- en vriescellen, isotherme deuren, bedrijfsdeuren, industriële sandwichpanelen en een ruim assortiment aan accessoires. Onze producten zijn eenvoudig en snel te monteren en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dankzij onze klantgerichte aanpak, handige webshop, doorgedreven innovatie en decennialange ervaring bieden wij de beste technische oplossing voor elk koel- en vriesproject.

  • Pontstraat 80 • Waregem zone 11B • B-8791 Beveren-Leie
  • T +32 56 71 04 94 F +32 56 70 32 87
  • I www.isomasters.com 

Stiebel Eltron

Het gamma van Stiebel Eltron België,een dochteronderneming van het Duitse Stiebel Eltron GmbH concern, omvat toestellen voor warm water, verwarming en warmtepompen. Warmtepompen maken gebruik van hernieuwbare energie voor verwarming en voor de productie van warm water. Stiebel Eltron levert al sinds 1970 warmtepompen voor woningbouw en kleine utiliteitsbouw en heeft dus een grote ervaring op dit gebied. Stiebel Eltron maakt enkel toestellen die werken op de groene energiebron van de toekomst: elektriciteit. Producten van de hoogste kwaliteit, ontwikkeld met het oog op energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Testo NV/SA

Voor een uitgebreide diagnose en het correct inregelen van een airco- of koelsysteem zijn behalve vakkennis vooral nauwkeurige meetwaarden doorslaggevend. En dat is waar digitale koeltechniek van Testo zijn goede diensten bewijst:
• Permanente actualisering met nieuwe koelmiddelen
• Automatische berekening van bepalende installatieparameters
• Comfortabele bediening via gebruiksvriendelijke meetmenu’s, Bluetooth en apps
• Aanzienlijk exactere meetresultaten dan met analoge manifolds.

Thercon

Thercon verdeelt warmtepompen en aircosystemen van het Japanse merk General in de Benelux en van Clivet in BeLux. Onder het kwaliteitsmerk Novaya ontwikkelen we zelf nieuwe technieken om onze toestellen en ons aanbod te optimaliseren. Onze doelstelling: het beste klimaatcomfort met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Ons totaalconcept is gebaseerd op lucht-lucht- en lucht-waterwarmtepompen (ook voor zwembaden), warmtepompboilers en zonthermische systemen.

Ventilair Group België

Ventilair Group is leverancier en fabrikant van hoogwaardige ventilatiesystemen. De partner voor groothandels, installateurs, architecten en studiebureaus sinds 2005. We streven de (verdere) ontwikkeling van innovatieve systemen na die bijdragen aan het comfort van ieders leefomgeving, meer bepaald een gezond binnenklimaat. Dankzij ons gedreven, enthousiast en veelzijdig team streven we dag in dag uit een alomvattende service na.