Exposanten (A - Z)


Aalberts integrated piping systems bv

Aalberts integrated piping systems ontwikkelt de meest geavanceerde geïntegreerde leidingsystemen voor distributie en controle van vloeistoffen en gassen. Deze systemen worden toegepast in verschillende markten zoals industrie, utiliteit en woningbouw. Wij bieden volledig geïntegreerde leidingsystemen en services voor valve-, connection, fastening en piping technology. Onze leidingsystemen laten zich eenvoudig specificeren, installeren, controleren en onderhouden, waarmee u aanzienlijk bespaart op voorbereidings- en montagetijd. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteits- en industriële normen, die vereist zijn in onze markten. Don’t just buy products, buy solutions.

ACB Airconditioning

ACB Airconditioning is een dynamisch bedrijf dat zich toelegt op airconditioning, ventilatie en warmtepompen. Met een aanzienlijke ervaring bieden wij gespecialiseerde expertise en ondersteuning voor projecten binnen deze vakgebieden. Ons uitgebreide assortiment omvat apparatuur, service en benodigdheden voor zowel installatie als onderhoud. We streven altijd naar een optimale prijs-kwaliteitverhouding zonder concessies te doen aan kwaliteit. Ons deskundig team biedt op maat gemaakte begeleiding, en we voorzien regelmatig opleidingen om onze partners op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen. In essentie staat ACB synoniem voor kwaliteit, duurzaamheid en ongeëvenaarde deskundigheid. Wanneer u voor ACB kiest, kiest u voor een partner die zich volledig inzet voor uw comfort en tevredenheid, met een focus op geavanceerde technologieën en persoonlijke service.

Airbelux SRL

Airbelux SRL is gespecialiseerd in de chemische en mechanische reiniging, anti-corrosiebescherming, renovatie en desinfectie van industriële klimaatinstallaties zowel on-site als in haar werkplaatsen te Ciney.

Beijer Ref Belgium BV

Sinds 1960 specialiseert Beijer Ref Belgium zich in de professionele verkoop van koeltechnische producten en het begeleiden van industriële projecten in de koeltechniek. Onder de vleugels van het Zweedse moederbedrijf Beijer Ref AB, een wereldleider op vlak van distributie van HVAC en koeling, bieden wij een uitgebreid productgamma en de nodige technische ondersteuning voor de installateur. Met ecologische en duurzame oplossingen op maat bieden wij onze klanten toegevoegde waarde in hun dagelijkse werkzaamheden. Onder het motto ?Together for Tomorrow? engageren wij ons mee voor een betere toekomst voor iedereen.

Benegas B.V.

Ons assortiment koudemiddelen omvat producten en verpakkingen voor alle klimaat- en koeltechnische uitdagingen. Of u nu met natuurlijke koudemiddelen als R-290 en R-744 aan de slag gaat, of met de lage GWP retrofit alternatieven voor R-404A en R-507. Uiteraard ontbreken R-1234yf en de traditionele HFK’s niet. Goede service vinden we belangrijk. Levering wanneer het u schikt, of afhalen bij een locatie in de buurt. Onze mogelijkheden zijn divers. Gewoon volgens afspraak, of een keer met spoed als uw situatie dat vereist. Wij zijn er klaar voor!

BITZER Benelux BV

BITZER is wereldwijd een van de leidende producenten van compressoren voor de koude- en klimaattechniek. De compressor is het hart van iedere koeltechnische installatie. Een hart dat betrouwbaar moet kloppen. Dit garandeert de naam BITZER al 80 jaar lang: wereldwijd maatgevende compressortechniek waarmee u iedere koel- of klimaattechnische installatie met zekerheid beheerst. BITZER zoekt het rechtstreekse contact met de mensen in onze industrie. Installateur, ontwerper of consultant of eindgebruiker, BITZER Benelux staat klaar om u te ondersteunen. Service van vroeg tot laat, Support van A tot Z.

Bosch Home Comfort

Slim en efficiënt - Bosch Home Comfort biedt zijn klanten overal ter wereld oplossingen voor hun behoeften op het gebied van verwarming, sanitair warm water en welzijn. Zeer efficiënte technologieën die gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen en een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie. Bosch Home Comfort gebruikt zijn uitgebreide knowhow - of het nu gaat om condensatietechnologie, zonnethermische systemen of warmtepompen om de CO2-uitstoot te verminderen.

Carrier

Carrier is een toonaagevende leverancier van verwarming-, ventilatie,- airconditioning- en koelsystemen, gebouwbesturing en automatisering. Het omvat 51 productiefaciliteiten en 39 research & designcentra wereldwijd met meer dan 53.000 medewerkers die klanten bedienen in meer dan 180 landen.Via ons Healthy Buildings Program geven we vorm aan een gezondere toekomst. Met oplossingen en diensten die helpen bij het optimaliseren van het binnenmilieu voor gezondheid, veiligheid en beveiliging, hebben we een positieve invloed op de ervaringen van bewoners op plaatsen waar mensen wonen, werken, leren en spelen, terwijl we tegelijkertijd de duurzaamheid helpen verbeteren en de operationele efficiëntie verbeteren. Carrier producten en -systemen kunnen bijdragen aan het reduceren van het totale energieverbruik van gebouwen, zoals is vastgelegd in Europese richtlijnen en wetgeving; dit geldt niet alleen voor nieuwe projecten, maar ook voor renovatieprojecten.

Climalife

Sinds 1874 is Climalife de specialist in thermodynamische en technische vloeistoffen voor de koel- en airconditioningindustrie. Het is onze missie om betrokkenen te verbinden met de eco-efficiënte industrie van morgen, dit doen wij door onze innovatie te versterken en sneller te reageren op de constant veranderende markten. Climalife biedt een breed assortiment aan producten en diensten: koudemiddelen, energiedragers, compressoroliën, lekdetectie, reiniging, analyses, diensten en engineering, maar ook drijfgassen voor spuitbussen, expansie- en blusmiddelen, industriële en speciale gassen. Waarbij het verminderen van de CO2-voetafdruk en energie-efficiëntie de kern vormen van ons waardecreatiemodel. Als pionier op het gebied van terugwinning en hergebruik van gefluoreerde broeikasgassen is het concept van een circulaire economie de essentie van ons merk. En om het dagelijkse leven van onze relaties te vergemakkelijken, breidt Climalife zijn digitale technologieën constant uit met als doel zijn relaties een geslaagde online gebruikerservaring te bieden.

Climapulse

Climapulse: het digitale platform voor de eenvoudige en centrale opvolging van al je HVAC/R installaties. Met Climapulse heb je altijd en overal toegang tot een compleet en up-to-date overzicht van al je installaties. Dankzij het gebruiksvriendelijke platform verlopen je processen sneller en efficiënter én wordt de papieren rompslomp tot een minimum herleid. Bovendien zorgt Climapulse ervoor dat je steeds werkt conform de huidige wetgeving.

  • Alles over je installaties, van historiek tot attesten, op één plaats.
  • Gemakkelijker en doelgerichter samenwerken met je leveranciers.
  • Duidelijke rapporten en inzichten binnen handbereik, steeds conform de wetgeving

Coolworld

Coolworld is een internationale verhuurorganisatie van koel- en verwarmingsapparatuur. De hoofdvestiging is in Waalwijk (NL). Daarnaast heeft Coolworld eigen vestigingen, logistieke depots en servicepunten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Daarmee staan wij altijd dicht bij de klant en is 24/7/365 service gegarandeerd. De vraag naar koel- en verwarmingsoplossingen is flexibel en veranderlijk. Denk aan capaciteitstekorten, verbouwingen, testopstellingen, seizoenspieken of storingen. We hebben een up-to-date verhuurvloot en spelen adequaat in op elke vraag. Wij denken mee met de klant en lossen koel- en verwarmingsproblemen op, hoe omvangrijk ook.

Crionovo

Crionovo is aan haar 1ste jubileum. Deze groothandel in koeltoestellen is 10 jaar jong maar de mensen, die er werken zijn samen goed voor meer dan 100 jaar ervaring. Jaarlijks kopen 250 installateurs in de Benelux de West-Europese kwaliteit met toepassingen in industrie (schilferijsmachines), grootkeuken en catering (snelkoelers), supermarkten en middenstandszaken (presentatie- en bewaarmeubelen) of nog horeca (bewaarmeubelen en ijsblokmachines).Crionovo voert een echte merkenpolitiek, en vindt actuele maatschappelijke thema’s als veiligheid (voedselhygiëne en HACCP) en milieu & klimaat (toepassing nieuwe koudemiddelen en nastreven gunstig energieverbruik) belangrijk.

EnergyKing

In de wereld van hernieuwbare energie onderscheidt EnergyKing zich als voorloper. Met focus op installatie, service & onderhoud en software & sturing begeleiden wij klanten door de energietransitie. Ontdek het verhaal van EnergyKing, verder dan zonnepanelen alleen.In een tijd van verandering, met variabele tarieven, capaciteitstarief, elektrische mobiliteit en de afbouw van gas, leidt EnergyKing. Duurzaamheid is de sleutel voor een gezonde toekomst. EnergyKing wil dé referentie zijn voor de slimme woningen van morgen, onafhankelijk en goed aangestuurd. EnergyKing gaat verder dan producten. Onze toewijding aan service zorgt voor levenslange partnerships. Klanten investeren niet alleen in producten, maar ook in optimale energievoorziening tegen de laagst mogelijke prijs. EnergyKing focust op monitoring en sturing met Energie Management Systemen. Real-time monitoring laat klanten niet alleen hun energieverbruik begrijpen, maar ook actief bijdragen aan netwerkstabiliteit. Deze vooruitstrevende benadering maakt EnergyKing tot visionaire speler in de energietransitie.

EURO-INDEX