15/04/2019

Volgende maand maken we het programma bekend van Cool & Comfort Conferences. Inschrijven voor het congres kan vanaf 1 september op deze webpagina. Hiervoor ontvangt u nog een uitnodiging via Cool & Comfort of één van onze sponsors.
 

Cool&Comfort Conferences:
Meeting professionals, sharing experience

We gaan terug in de tijd… In 2001 kwam de vraag vanuit de HVAC & R sector om een vakbeurs over koeling, airco en ventilatie op te starten. Met de steun van een sterke kern ‘believers’ en de beroepsvereniging UBF-ACA slaagden we daar op korte termijn in. Cool & Comfort Happening was geboren, een vakbeurs voornamelijk voor installateurs met de nadruk op sfeer en netwerking. Talrijke exposanten sloten zich aan en ‘De Happening’ werd een succes.

Nu, bijna twintig jaar later zien we dat zowel de sectoren, de bedrijven - exposanten als de beursbezoekers een hele evolutie hebben doorgemaakt. De HVACR markt is niet meer te vergelijken met die van vroeger. Er is vraag naar korte, krachtige, doelgerichte evenementen want het profiel van de beursbezoeker is eveneens volledig veranderd. Deze heeft het druk en de digitale mogelijkheden deden het sociaal leven van onze beursbezoeker ook geen deugd. En hier willen we iets aan doen.

Vanaf dit jaar gaat Cool & Comfort Happening verder als ‘Cool & Comfort Conferences’.

Een total make-over.

  • Technopolis Mechelen in plaats van Brabanthal Leuven
  • Een congres in plaats van vakbeurs
  • Sponsors in plaats van exposanten
  • Identieke ingerichte representatiestanden
  • Congresdeelnemers in plaats van bezoekers

Op donderdag 7 en vrijdag 8 november 2019 vindt de eerste editie plaats. Het wordt een jaarlijks tweedaags congres over koeltechniek, warmtepompen en ventilatie.

Op donderdag nodigen we de professionele klant uit. Dit zijn facility – managers, epb – verslaggevers, architecten, maintenance managers, studiebureaus en industrie. De meeste beroepsverenigingen (NAV, OVED, IFMA, Energik…) hebben hun steun toegezegd en zullen het event actief promoten. Ook in de lezingen worden die betrokken want er zijn geen merk – gebonden uiteenzettingen.

Op vrijdag richten we ons tot de installateur. Hiervoor hebben we eveneens de gewaardeerde steun van de beroepsorganisaties (UBF, WPAC).

Met dit nieuwe evenement komen we tegemoet aan de wensen van zowel de vroegere exposanten als bezoekers van Cool & Comfort Happening. We nodigen u graag uit om mee in dit nieuwe verhaal te stappen.

Meeting professionals, sharing experience ! Daar gaat het om.


Info: Contacteer Filip Cossement op +32 (0)56 77 13 10 of via filip.cossement@fcomedia.be

Partners: