cc95npje.jpg

PRODUCTNIEUWS 21/10/2022

J&E Hall lanceert nieuwe generatie compressoren

De nieuwste New Generation HallScrew compressortechnologie was te zien op Chillventa. Bezoekers aan de stand van J & E Hall konden de HSO 4225 bekijken, die gebruikers ongekende voordelen biedt op het gebied van het minimaliseren van de klimaatimpact en het maximaliseren van de efficiëntie en energiebesparing. De HallScrew compressor met zijn single screw technology wordt gebruikt in een breed scala van koeltoepassingen en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd op het vlak van kwaliteit, duurzaamheid en energie-efficiëntie.

De HSO 4225/6/7, 5200 en 6200 series zijn de volgende generatie compressoren met open aandrijving. Zij weerspiegelen de laatste innovatie in de ontwikkeling van de single screw technology compressoren. De nieuwe generatie HallScrew compressoren hebben een vaste of variabele volumeverhouding (VVR) bij gebruik van een variabele frequentieaandrijving, waardoor het energieverbruik nog verder wordt verlaagd. HallScrew-compressoren van de nieuwe generatie zijn momenteel verkrijgbaar van 898 tot 2100 m3/h met zeven modellen in de reeks. Dit wordt binnenkort uitgebreid met de HSO 7200 serie, waarmee de reeks tot 3384 m3/h gaat. Zoals alle HallScrew open drive compressoren kunnen de nieuwe modellen werken op alle koudemiddelen, inclusief ammoniak en andere natuurlijke opties. Ze hebben een aantal kenmerken die de installatie vereenvoudigen en de verpakkingskosten en bedrijfskosten verlagen.

“Bij J & E Hall werken we samen met onze klanten, zodat we hun processen en hun technische behoeften volledig begrijpen”, aldus John Shennan, technisch manager bij J & E Hall. “Alle modellen van de nieuwe generatie hebben zorgvuldig geïntroduceerde functies en het maximaliseren van de efficiëntie heeft voorop gestaan in ons denken. Ze zijn ontworpen om te functioneren in een omgeving met hogere druk, waardoor we ons specifiek kunnen richten op de groeiende warmtepompmarkt.”

www.jehall.com