cc95nprivacoldmhx2.jpg

PRODUCTNIEUWS 24/10/2022

Rivacold MH(X) condensors voor CO2

Toekomstbestendige koeling met natuurlijke koudemiddelen. De nieuwe MH(X) en MH2(X) condensing units van Rivacold voldoen 100% aan deze eisen, omdat ze werken met het koudemiddel R744 (CO2). Voor normale koeling met een verdampingstemperatuur van -10°C resulteert dit in een koelvermogen van 2,9 tot 30 kW bij een omgevingstemperatuur van 35°C. Alle 7 modellen in deze serie werken met een snelheidsgeregelde semi-hermetische compressor. In de vier eenheden met een koelvermogen van meer dan 10 kW is een tweede, parallel geschakelde compressor geïntegreerd.

Voor diepvriezen met een verdampingstemperatuur van -35°C, bij een omgevingstemperatuur van 35°C, ligt het koelvermogen tussen 1,8 en 20 kW. Ook voor dit doel zijn er zeven modellen in het gamma, elk met een geïntegreerde snelheidsgeregelde, tweetraps semi-hermetische compressor.

Alle R744-condensors van de MH(X)-serie zijn uitgerust met een aangepaste regelaar, HPV-klep, middendrukhevel, FG-bypassklep en uitgebreide sensortechnologie. Diverse opties, zoals alternatieven voor compressoren en kleppen, voorgeconfigureerde elektronica en extra geluidsisolatie zijn eveneens beschikbaar.

www.rivacold.com