cc95nppanasonicnanoe2.jpg

PRODUCTNIEUWS 25/10/2022

Panasonic luchtzuiveringssysteem nanoeX

Met de air-e luchtreiniger introduceert Panasonic de eerste nanoeX-generator die onafhankelijk van een airconditioningsysteem in het plafond kan worden geïnstalleerd. air-e heeft een zeer laag stroomverbruik van slechts 4 W en is ideaal voor uiteenlopende toepassingen waar de luchtkwaliteit belangrijk is, zoals hotels, scholen, verpleeghuizen, ziekenhuizen, kantoren, restaurants en woningen. Tegelijkertijd werkt de air-e extreem stil met slechts 25,5 dB(A). Het compacte apparaat weegt slechts 1,1 kg en is ontworpen om snel en eenvoudig te worden geïnstalleerd

De air-e luchtreiniger reinigt de lucht door 4,8 biljoen zeer reactieve hydroxylradicalen (onschadelijk voor mens en dier) per seconde in de ruimte te verspreiden, Hydroxylradicalen komen ook in overvloed voor in de natuur en kunnen bepaalde verontreinigende stoffen, virussen en bacteriën remmen. Zo zuiveren en verfrissen ze de lucht. De hydroxylradicalen van nanoeX kunnen zelfs in gordijnen of meubelstoffen doordringen en daar geuren verwijderen, maar ook allergenen en andere verontreinigende stoffen bestrijden. Studies hebben ook aangetoond dat nanoeX het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2) en het subtype van het H1N1-griepvirus tot 99,9% kan remmen.

Eén unit reinigt kamers met een oppervlakte tot 20 m² bij een kamerhoogte van 3 m. Om de lucht in grotere ruimten hygiënisch te reinigen, kunnen meerdere units worden geïnstalleerd. Aangezien de units geen filters nodig hebben, werken ze absoluut onderhoudsvrij en zonder opvolging.

www.aircon.panasonic.eu


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.