SECTORNIEUWS 25/10/2022

Lennox – ‘Redefining Refrigeration and HVAC’

“We are back”, schreeuwt Ricardo Freitas, Executive President van Lennox EMEA, het op Chillventa uit. “Ik ben dolblij dat na we na vier jaar eindelijk onze producten, ons team en onze spirit terug kunnen delen met de koelsector. Connectivity is key to success, en dan heb ik het zeker niet alleen over de technologische ontwikkelingen op het vlak van digitalisering en IoT. Nee, dan dank ik ook aan de menselijke relaties. De voorbije jaren hebben we noodgedwongen ondervonden hoe belangrijk die zijn. We moeten die koesteren en onderhouden.”

Lennox nam deel aan Chillventa onder de slogan ‘Redefining Refrigeration and HVAC’. Op de stand stonden toestellen van de drie merken Friga-Bohn, HK Refrigeration en Lennox opgesteld. Vanwaar die opvallende slogan? “De markt zoekt eco-efficiënte systemen die hoge prestaties leveren met een minimaal energieverbruik en een minimale ecologische voetafdruk. Dit is precies wat wij onze klanten vandaag bieden. Dit is wat we bedoelen met het herdefiniëren van koeling en HVAC.”

De leverancier van koel- en HVAC-oplossingen heeft niet alleen geavanceerde producten, maar is ook ambitieus. Lennox wil nieuwe markten veroveren, zoals die van de koelopslag en de industrie, en tegelijkertijd zijn leidende positie in de sector van levensmiddelen en aanverwante diensten versterken met nieuwe productlijnen en performante oplossingen. Hieronder o.m. de nieuwe generatie NK-koelmachines, speciaal ontworpen voor industriële koelopslag. Met een robuuste behuizing en zeer efficiënte ontdooitechnologie scoort de NK-serie hoog op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid.

www.lennoxemea.com


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.