cc95npclivetvrf.jpg

PRODUCTNIEUWS 25/10/2022

Nieuwe ventilatieoplossingen bij Chillventa

Clivet heeft een efficiënt antwoord op de comfortbehoeften van grootschalige ventilatie van onroerend goed. Het Clivet Enhanced VRF-systeem is gespecialiseerd in de bijzondere klimaatvereisten van winkelcentra, kantoren, hotels en restaurants, amusementsfaciliteiten en ziekenhuizen. Het systeem overwint de verschillende uitdagingen die samenhangen met de speciale functies van deze ruimten.

Het Clivet Enhanced VRF systeem bestaat uit twee basiscomponenten: Mechanische ventilatie-eenheden (ZEPHIR3, AQX, HRV-DX en HRV-DXL), volledig geïntegreerd met de snel reagerende regelsystemen, zorgen voor een gezond klimaat met een hoge comfortfactor. Verschillende technologieën zoals thermodynamische energierecuperatie, enthalpie cross-flow warmteterugwinning, elektronische filtratie, Bioxigen zuiveringssysteem worden gebruikt om aan individuele gebouwvereisten te voldoen en een zo hoog mogelijke energie-efficiëntie te bereiken.

Op Chillventa presenteerde Clivet de nieuwe VRF CVT8 die vanaf 2023 beschikbaar zal zijn. De VRF CVT8 buitenunits zijn ontworpen voor een breed werkgebied van -15°C tot +55°C in de koelmodus en van -30° tot +30°C in de verwarmingsmodus. Ze hebben een compact design en er is keuze uit verschillende opties.

www.clivet.com


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.