cc95npdaikinco2zeas1.jpg

PRODUCTNIEUWS 26/10/2022

Daikin lanceert COZEAS

Tijdens Chillventa pakte Daikin uit met een stand die volledig gewijd was aan duurzame koelingsproducten. Een van de toestellen die op veel belangstelling kon rekenen, was de CO2-versie van zijn ZEAS-condensor. Naast de klassieke stand voor airconditioning en warmtepompen was dit de eerste keer dat Daikin een stand aan koeling wijdt. Het groeiende gamma koelingsproducten ontstond o.m. door Daikins overnames van Zanotti, Tewis en AHT.

De Daikin CO2 ZEAS condensing units zijn beschikbaar in 8 tot 12 pk en een 15 pk model, en zorgen voor koeling van vitrines en verdampers van -4º tot +5º. Het gebruik van Daikins tweetraps technologie zorgt voor een lagere compressieverhouding bij elke stap, een lager energieverbruik, een lagere uitlaattemperatuur, minder belasting van de compressor en een langere levensduur.

Het nieuwe propaan Monoblock met inverterbesturing is geluidsarm, gemakkelijk installeerbaar en gemakkelijk toegankelijk voor onderhoud. De compacte units kunnen ook in plafonds worden gemonteerd en worden geleverd met een bewakingssysteem op afstand met een speciale app en Cloud Services.

De nieuwe CO2 ZEAS zullen samen met de reeds op de markt gebrachte CO2 ConveniPacks en TEWIS CO2 Racks worden aangevuld met de recent gelanceerde AHT CO2 koelvitrines.

www.daikin.eu


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.