isosell.jpg

SECTORNIEUWS 12/07/2023

Isosell neemt Becopanel over

Isosell heeft aangekondigd dat het Becopanel overneemt. Na een korte zoektocht naar een gepaste overnemer voor zijn familiebedrijf, kwam Jean Van De Putte terecht bij Geert Deprez, zaakvoerder van Isosell. Isosell is al vele jaren een betrouwbare partner van Becopanel voor diverse werven.

De merknaam Becopanel blijft bestaan, maar de kantoren en het magazijn verhuizen naar het hoofdkantoor van Isosell in de Fabrieksstraat 67 in Waregem, gemakkelijk bereikbaar voor de klant want kortbij de E17. De productie van Becopanel blijft in Kerkhove.

Isosell, gespecialiseerd in alles wat met isolatiepanelen te maken heeft, kan daarmee zijn aanbod uitbreiden door zich niet enkel te richten op de verkoop van sandwichpanelen en allerhande toebehoren, maar tegelijk ook een oplossing bieden voor renovaties. Beide bedrijven blijven naast elkaar bestaan, waarbij Isosell zich richt op de markt van de sandwichpanelen (zowel industrieel als modulair) via de koeltechnieker, en Becopanel verder blijft groeien binnen het segment van de polyesterplaten en bekledingen.

“Zowel bij Isosell als bij Becopanel zijn zeer professionele monteurs aan de slag met een uitgebreide ervaring”, aldus Geert Deprez. “Service en ondersteuning van de klant zullen we verder uitbreiden.”

www.isosell.com

www.becopanel.be


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.