NIEUWS 21/12/2023

Climapulse Roadshow

Met het vallen van de bladeren trok Climapulse de baan op met een exclusieve roadshow met haltes in Londerzeel, Aalter en Hasselt. De insteek was dubbel en ging veel verder dan een loutere productvoorstelling. Inderdaad, Climapulse maakte er een punt van om er een boeiende en inspirerende voormiddag van te maken, op een mooie locatie en met ontbijt én lunch. Wie er niet bij was, heeft iets gemist.

Climapulse biedt installateurs, installatiebedrijven en exploitanten inzichten in de levenscyclus van hun HVACR-installaties. Het toonaangevende en gebruiksvriendelijke digitale platform voorziet de gebruikers in een volledige inventaris van alle installaties en werkzaamheden, en dit in volledige overeenstemming met de Europese en regionale regelgeving. Climapulse is een 100% Belgisch bedrijf met internationale uitstraling. Climapulse is opgericht door Timmy Maris en sinds het ontstaan in 2015 is er een flink parcours afgelegd. De klantondersteuning gebeurt vanuit twee vestigingen, in Hasselt en Maastricht. Dit jaar kende het bedrijf een stevige groei met 5 nieuwe aanwervingen.

“Welkom op onze eerste roadshow”, aldus Nico D’Arnese, Sales Manager bij Climapulse. “We willen de deelnemers inspireren en nieuwe inzichten geven. Daarvoor hebben we een tweeledig programma opgesteld. Eerst brengen we de nieuwste trends en wetgevingswijzigingen in de koelsector, met speciale aandacht voor de uitfasering van F-gassen zodat onze klanten zorgeloos begeleid worden in een complexer wordende wetgeving. Ook de PFAS-problematiek snijden we aan, want dit thema kan een enorme impact hebben op de koelsector. Climapulse volgt deze ontwikkelingen op de voet, zodat onze meer dan 1.000 klanten en 7.500 gebruikers altijd en overal over de correcte informatie beschikken. In het tweede deel brengen we een interactieve no nonsens voorstelling van ons digitale platform. En last but not least maken we van de lunch een netwerkmoment, waar de deelnemers waardevolle connecties kunnen leggen met zaakvoerders en toonaangevende professionals uit de top van de Belgische koeltechnische industrie.”

Service & support

“Wij helpen HVACR-bedrijven en exploitanten van klimaatinstallaties hun processen te optimaliseren zodat ze hun dagelijkse activiteiten vlotter kunnen uitvoeren”, vertelt Tina Schevenels, Business Developer bij Climapulse. “We doen dit door een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform te bouwen waardoor het beheer van klimaatinstallaties gemakkelijker en sneller verloopt. Dit resulteert in een onmiddellijke efficiëntieverhoging en betere resultaten voor het bedrijf. Met onze twee producten zijn we uniek, want het is de enige software die toelaat dat meerdere installateurs samenwerken aan hetzelfde digitale logboek, en tegelijk wordt ook de samenwerking naar de exploitant/eigenaar veel sterker. Onze aanpak is gebaseerd op drie pijlers: een performante software-oplossing, expertise & consulting en ondersteuning & support.”

Climapulse heeft twee producten. Climapulse Service voor de installateur om het werk aan installaties in koeling en verwarming te stroomlijnen. Eenvoudig plannen, werken registreren en opvolgen. Van werkbon tot rapport, met een complete historiek van elke installatie. Daarnaast is er Climapulse Connect als centraal systeem van alle installaties en de wetgeving voor de eigenaar/exploitant. Hiermee beheer je alle installaties op één handig platform, incluis installatiehistoriek en onderhoudsgeschiedenis. Ongeacht het product, de klant kan altijd rekenen op de service & support van een gemotiveerd en deskundig team.

www.climapulse.com

Door: Rudy Gunst

Fotocredit: Jolien Vandepoel


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.