Exposanten (A - Z)


ACB Airconditioning

ACB Airconditioning is een dynamisch bedrijf dat zich toelegt op airconditioning, ventilatie en warmtepompen. Met een aanzienlijke ervaring bieden wij gespecialiseerde expertise en ondersteuning voor projecten binnen deze vakgebieden. Ons uitgebreide assortiment omvat apparatuur, service en benodigdheden voor zowel installatie als onderhoud. We streven altijd naar een optimale prijs-kwaliteitverhouding zonder concessies te doen aan kwaliteit. Ons deskundig team biedt op maat gemaakte begeleiding, en we voorzien regelmatig opleidingen om onze partners op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen. In essentie staat ACB synoniem voor kwaliteit, duurzaamheid en ongeëvenaarde deskundigheid. Wanneer u voor ACB kiest, kiest u voor een partner die zich volledig inzet voor uw comfort en tevredenheid, met een focus op geavanceerde technologieën en persoonlijke service.

Airbelux SRL

Airbelux SRL is gespecialiseerd in de chemische en mechanische reiniging, anti-corrosiebescherming, renovatie en desinfectie van industriële klimaatinstallaties zowel on-site als in haar werkplaatsen te Ciney.

Beijer Ref Belgium BV

Sinds 1960 specialiseert Beijer Ref Belgium zich in de professionele verkoop van koeltechnische producten en het begeleiden van industriële projecten in de koeltechniek. Onder de vleugels van het Zweedse moederbedrijf Beijer Ref AB, een wereldleider op vlak van distributie van HVAC en koeling, bieden wij een uitgebreid productgamma en de nodige technische ondersteuning voor de installateur. Met ecologische en duurzame oplossingen op maat bieden wij onze klanten toegevoegde waarde in hun dagelijkse werkzaamheden. Onder het motto “Together for Tomorrow” engageren wij ons mee voor een betere toekomst voor iedereen.

Benegas B.V.

Ons assortiment koudemiddelen omvat producten en verpakkingen voor alle klimaat- en koeltechnische uitdagingen. Of u nu met natuurlijke koudemiddelen als R-290 en R-744 aan de slag gaat, of met de lage GWP retrofit alternatieven voor R-404A en R-507. Uiteraard ontbreken R-1234yf en de traditionele HFK’s niet. Goede service vinden we belangrijk. Levering wanneer het u schikt, of afhalen bij een locatie in de buurt. Onze mogelijkheden zijn divers. Gewoon volgens afspraak, of een keer met spoed als uw situatie dat vereist. Wij zijn er klaar voor!

BITZER Benelux BV

BITZER is wereldwijd een van de leidende producenten van compressoren voor de koude- en klimaattechniek. De compressor is het hart van iedere koeltechnische installatie. Een hart dat betrouwbaar moet kloppen. Dit garandeert de naam BITZER al 80 jaar lang: wereldwijd maatgevende compressortechniek waarmee u iedere koel- of klimaattechnische installatie met zekerheid beheerst. BITZER zoekt het rechtstreekse contact met de mensen in onze industrie. Installateur, ontwerper of consultant of eindgebruiker, BITZER Benelux staat klaar om u te ondersteunen. Service van vroeg tot laat, Support van A tot Z.

Bosch Thermotechnology

Climalife

Sinds 1874 is Climalife de specialist in thermodynamische en technische vloeistoffen voor de koel- en airconditioningindustrie. Het is onze missie om betrokkenen te verbinden met de eco-efficiënte industrie van morgen, dit doen wij door onze innovatie te versterken en sneller te reageren op de constant veranderende markten. Climalife biedt een breed assortiment aan producten en diensten: koudemiddelen, energiedragers, compressoroliën, lekdetectie, reiniging, analyses, diensten en engineering, maar ook drijfgassen voor spuitbussen, expansie- en blusmiddelen, industriële en speciale gassen. Waarbij het verminderen van de CO2-voetafdruk en energie-efficiëntie de kern vormen van ons waardecreatiemodel. Als pionier op het gebied van terugwinning en hergebruik van gefluoreerde broeikasgassen is het concept van een circulaire economie de essentie van ons merk. En om het dagelijkse leven van onze relaties te vergemakkelijken, breidt Climalife zijn digitale technologieën constant uit met als doel zijn relaties een geslaagde online gebruikerservaring te bieden.

CLIMAPULSE nv

Climapulse: het digitale platform voor de eenvoudige en centrale opvolging van al je HVAC/R installaties. Met Climapulse heb je altijd en overal toegang tot een compleet en up-to-date overzicht van al je installaties. Dankzij het gebruiksvriendelijke platform verlopen je processen sneller en efficiënter én wordt de papieren rompslomp tot een minimum herleid. Bovendien zorgt Climapulse ervoor dat je steeds werkt conform de huidige wetgeving.
•  Alles over je installaties, van historiek tot attesten, op één plaats.
•  Gemakkelijker en doelgerichter samenwerken met je leveranciers.
•  Duidelijke rapporten en inzichten binnen handbereik, steeds conform de wetgeving

Coolworld

Coolworld is een internationale verhuurorganisatie van koel- en verwarmingsapparatuur. De hoofdvestiging is in Waalwijk (NL). Daarnaast heeft Coolworld eigen vestigingen, logistieke depots en servicepunten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Daarmee staan wij altijd dicht bij de klant en is 24/7/365 service gegarandeerd. De vraag naar koel- en verwarmingsoplossingen is flexibel en veranderlijk. Denk aan capaciteitstekorten, verbouwingen, testopstellingen, seizoenspieken of storingen. We hebben een up-to-date verhuurvloot en spelen adequaat in op elke vraag. Wij denken mee met de klant en lossen koel- en verwarmingsproblemen op, hoe omvangrijk ook.

Crionovo

Crionovo is aan haar 1ste jubileum. Deze groothandel in koeltoestellen is 10 jaar jong maar de mensen, die er werken zijn samen goed voor meer dan 100 jaar ervaring. Jaarlijks kopen 250 installateurs in de Benelux de West-Europese kwaliteit met toepassingen in industrie (schilferijsmachines), grootkeuken en catering (snelkoelers), supermarkten en middenstandszaken (presentatie- en bewaarmeubelen) of nog horeca (bewaarmeubelen en ijsblokmachines).Crionovo voert een echte merkenpolitiek, en vindt actuele maatschappelijke thema’s als veiligheid (voedselhygiëne en HACCP) en milieu & klimaat (toepassing nieuwe koudemiddelen en nastreven gunstig energieverbruik) belangrijk.

EnergyKing

In de wereld van hernieuwbare energie onderscheidt EnergyKing zich als voorloper. Met focus op installatie, service & onderhoud en software & sturing begeleiden wij klanten door de energietransitie. Ontdek het verhaal van EnergyKing, verder dan zonnepanelen alleen.In een tijd van verandering, met variabele tarieven, capaciteitstarief, elektrische mobiliteit en de afbouw van gas, leidt EnergyKing. Duurzaamheid is de sleutel voor een gezonde toekomst. EnergyKing wil dé referentie zijn voor de slimme woningen van morgen, onafhankelijk en goed aangestuurd. EnergyKing gaat verder dan producten. Onze toewijding aan service zorgt voor levenslange partnerships. Klanten investeren niet alleen in producten, maar ook in optimale energievoorziening tegen de laagst mogelijke prijs. EnergyKing focust op monitoring en sturing met Energie Management Systemen. Real-time monitoring laat klanten niet alleen hun energieverbruik begrijpen, maar ook actief bijdragen aan netwerkstabiliteit. Deze vooruitstrevende benadering maakt EnergyKing tot visionaire speler in de energietransitie.

EURO-INDEX Belgium

Als totaalleverancier van meetinstrumenten voor de installatiemarkt breidt Euro-Index haar gamma verder uit met instrumenten voor de koeltechnische markt. Dankzij het partnership met Fieldpiece, heeft ze met dit topmerk uit de VS, alles in huis om koeltechnici te voorzien van de beste apparatuur voor de indienststelling en het onderhoud aan airconditioning, warmtepompen en koeltechnische installaties waaronder digitale manifolds, recovery units, vacuümpompen, weegschalen en een veelzijdig gamma probes voor het meten van temperatuur, druk en relatieve luchtvochtigheid. Daarnaast kan u bij Euro-Index terecht voor onderhoud, kalibratie en opleiding over het Fieldpiece koeltechnische apparatuur.

GAF

GAF, uw groothandel koeltechnisch materiaal. Na onze doorstart en verhuis naar Wijnegem in 2016 hebben nog heel wat meer installateurs koeltechniek en HVAC-techniekers onze dynamische aanpak mogen ervaren. GAF staat garant voor vlotte leveringen aan concurrentiële prijzen. Onze belangrijkste pilaren zijn: Embraco compressoren en koelgroepen, Haier airconditioners en Koeltechnische gereedschappen van alle bekende gereedschapsmerken (Mastercool, REFCO, Imperial, Yellow-Jacket, Testo, Wigam en Value). GAF heeft een eigen hersteldienst van gereedschappen en stelt bij onderhoud of eventuele herstelling gratis vervangapparatuur ter beschikking.

Intercool

INTERCOOL, uw partner in de BeNeLux. Met Intercool kan u rekenen op 25 professionals. De exclusieve verdeling van TOSHIBA door Intercool verzekerd U een extra toegevoegde waarde van ontwerpstadium, verkoop, installatie tot in het nazorgtraject. TOSHIBA staat voor een brede waaier van toepassingen met telkens de hoogste SCOP’s, een zeer hoge en gewaardeerde bedrijfszekerheid met inverter geregelde Twin rotary compressortechniek, lage aanloopstromen en een zeer groot regelbereik.

Lesage Industries nv

Lesage Industries biedt een grote voorraad grondstoffen aan om de best mogelijke productie en assemblage methoden te verzekeren, waardoor de klanten kunnen profiteren van een competitieve marktprijs en een snelle levering. Lesage Industries beschikt over verschillende units en streeft steeds de hoogste normen na bij het trekken van de buizen. De klanten van Lesage Industries zijn actief in verschillende sectoren, zoals koeling, elektriciteit, transport, automobielsector, verlichting en medische industrie.

LINUM GROUP

Linum Group bestaat reeds 40 jaar en is in al die jaren een onafhankelijke en familiale producent en distributeur gebleven waar de vakman een ruim assortiment aan toebehoren voor koeltechniek, koelcelbouw en HVAC vindt. De groep omvat 4 complementaire bedrijven: LINUM EUROPE, FERMOD, PRIHODA en PLASTIBAC. Ons het motto “100% together” luisteren we vooral naar de noden van de installatiemarkt en brengen we innovatieve en kwaliteitsvolle merken en producten naar de markt.  Naast een complete one-stop-shopping webshop met online berekeningstools, zorgen we voor projectmaatwerk met oa. frames voor HVAC buitenunits, glasdeursystemen, deurdichtingen op maat en - last but not least met Prihoda - voor textielkanalen op maat voor het koelen, verwarmen en/of ventileren van diverse ruimtes. Bij Linum staat de klant al 40 jaar lang centraal en werken we dagelijks aan onze Same-day-dispatch strategie met snelle en verzorgde leveringen over gans Europa.

Plenion

Heeft u als gespecialiseerd installatiebedrijf behoefte aan een all-in-one oplossing? Dan is PlenionHVACR op uw lijf geschreven! Wij bieden een krachtige ERP-backoffice oplossing aan speciaal voor de installatiesector gekoppeld aan handige apps om de werken mobiel ter plaatse te documenteren en administratief af te handelen. Cool & Comfort is de ideale gelegenheid om even kennis te maken. Wij vernemen graag hoe we ook uw installatiebedrijf beter kunnen automatiseren.

Refbuster

Maak kennis met Refbuster: de innovatieve koudemiddel afpomp- en afvulservice. Refbuster begrijpt dat het afpompen en afvullen van koudemiddel in koel- en klimaatinstallaties voor installateurs een tijdrovende en kostbare aangelegenheid is. Niet met Refbuster! Met de koudemiddel afpomp- en afvulservice van Refbuster bespaar je als installateur namelijk niet alleen waardevolle tijd, maar ook 30 tot 60% op je kosten. Je installatie is weer snel up & running. Refbuster neemt jou het complete proces uit handen. Je geniet van een all-in service, inclusief voorbereiding, transport, reiniging en administratie. Snel, efficiënt en duurzaam.

Remeha

Creating better living environments. Vanuit binnen ontstaat een beter buiten, daar zijn wij van overtuigd. Iedere dag opnieuw creëren wij oplossingen, diensten en toepassingen waarmee we zorgen voor een optimaal woon-, werk- en leefklimaat en het verschil maken voor een betere leefomgeving. Remeha is één van de voornaamste merken binnen BDR Thermea Group, een internationaal toonaangevende producent en distributeur van innovatieve verwarmingssystemen, warmwatersystemen en diensten.

Stiebel Eltron

Stiebel Eltron België, sinds 1976 actief in België is een dochteronderneming van het Duitse Stiebel Eltron GmbH concern. Het gamma van Stiebel Eltron België omvat toestellen voor warm water, verwarming en warmtepompen. Warmtepompen maken gebruik van hernieuwbare energie voor verwarming en voor de productie van warm water. Stiebel Eltron levert al sinds 1970 warmtepompen voor woningbouw en kleine utiliteitsbouw en heeft dus een grote ervaring op dit gebied. Stiebel Eltron maakt enkel toestellen die werken op de groene energiebron van de toekomst: elektriciteit.

Testo NV/SA

De nieuwe digitale manifolds van testo: Handig, robuust, smart: voor installateurs op het gebied van klimaat- en koeltechniek zijn er nu nieuwe digitale manifolds van Testo. Ze maken een snelle meting en eenvoudige bediening via een groot grafisch display en smartphone mogelijk – en zijn toch compact en goed te hanteren. Ze werken volledig digitaal, zijn extreem robuust en beschikken over allerlei nieuwe functies, die het dagelijks werk aan koelsystemen en warmtepompen nog eenvoudiger maken.

Thercon

Thercon verdeelt warmtepompen en aircosystemen van het Japanse merk General in de Benelux en van Clivet in BeLux. Onder het kwaliteitsmerk Novaya ontwikkelen we zelf nieuwe technieken om onze toestellen en ons aanbod te optimaliseren. Onze doelstelling: het beste klimaatcomfort met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Ons totaalconcept is gebaseerd op lucht-lucht- en lucht-waterwarmtepompen (ook voor zwembaden), warmtepompboilers en zonthermische systemen.

Westfalen

Westfalen BV-SRL is dé leverancier als het gaat om koudemiddelen, technische gassen en propaan. Of het nu gaat om natuurlijke en synthetische koudemiddelen of om analyse en regeneratie van gebruikte koudemiddelen, wij zijn van alle markten thuis. Bent u op zoek naar een leverancier voor koudemiddelen, advies of de laatste informatie op koudemiddelgebied? Neem dan contact met ons op!