thermokeychillventa18.jpg

PRODUCTNIEUWS 18/09/2018

Thermokey nieuwigheden op Chillventa 2018

Thermokey is een Italiaanse fabrikant van onder meer warmtewisselaars voor de belangrijkste Europese constructeurs van koelmachines. De microkanaal-batterijen kunnen werken met de meeste gangbare koelmiddelen, inclusief ammoniak, propaan of water. De TK MicroH2O is lichter en robuuster dan een traditionele buisvin-wisselaar. Door het lage drukverlies, is het ook geschikt voor freecooling.

De V Tower Adiabatic DryCooler breidt het aanbod aan adiabatische systemen uit tot 1960 kW, met een kleine voetafdruk. Er zijn drie adiabatische systemen: Air Fresh System, met waterverstuiving in de omgekeerde richting van de waterstroom, om tijdelijke pieken op te vangen; Wet Fin System, met waterverstuiving op lage druk, voor wanneer er herhaaldelijk een hoger vermogen nodig is; Evaporative Panel System, met voorbevochtigde panelen voor constante werking.

Om zijn weg te vinden in het aanbod, is er de Archimedes-software, om de beste oplossing te selecteren uit 1.500 verdampers, 1.000 condensors en 2.000 drycoolers.

www.thermokey.com