ducoinstallpro2022ducoflex.jpg

VENTILATION  
Cool and Comfort 93 – mei 2022
Naar een comfortabel, gezond en vooral groener binnenklimaat

The Future is Green. Zo luidt het credo van Duco dat voor een comfortabel, gezond en vooral groener binnenklimaat gaat. Het nieuwe kantorencomplex in aanbouw onderstreept de verdere groei van de ventilatiefabrikant. Op InstallPro pakt Duco uit met energetische ventilatieoplossingen voor nieuwbouw en renovatie. Met de lancering van vier nieuwe toestellen zet het bedrijf opnieuw een stap vooruit in de evolutie van zijn ventilatie-oplossingen.

hexainterior4.jpg

VENTILATION  
Cool and Comfort 93 – mei 2022
Discrete en elegante ventilatieroosters

In de huidige energiezuinige gebouwen is een ventilatiesysteem noodzakelijk om een gezond binnenklimaat te garanderen. In stijlvol interieur vormen de standaard ventielen en roosters echter een storend element. In dat geval bieden de ventilatiemondingen van Airmann een oplossing. Zij kunnen discreet in het plafond worden ingewerkt.

linumprihodabeenhouwerij.jpg

VENTILATION  
Cool and Comfort 93 – mei 2022
Textielkanalen van Prihoda zijn duurzaam en futureproof

Linum Group is sinds 2017 de exclusieve verdeler van de textielkanalen van Prihoda. Gezien het toenemende belang van ventilatie als niche in de bouwwereld werd recent – voor de Belgische en de Franse markt – de bedrijfsnaam van de Tsjechische fabrikant overgenomen. “Voortaan heeft elk bedrijf binnen Linum Group een eigen merk. Bij Linum (HVAC) is dat Alixo, bij Plastibac is het merk nu QUBB (Quality Bins & Boxes) en bij de firma Prihoda is dat uiteraard Prihoda”, aldus CEO Jan Vanderbeke.


Luyten-Airco rectangle februari/mei/juni 2022
ventilairuniflexplus69huisje.jpg

VENTILATION  
Cool and Comfort 93 – mei 2022
Uniflexplus+ 69 - De nieuwe standaard

Ventilair Group focust sinds 2005 op het aanbod van totaaloplossingen voor ventilatie. Specifiek in de woningbouw is, behalve de ventilatie unit, het luchtverdeelsysteem belangrijk. Daarom introduceerde Ventilair Group in 2008 Uniflexplus+, het eerste UNIverseel FLEXibel luchtverdeelsysteem op de Belgische markt. “Bevraging en werfbezoeken brachten enkele aandachtspunten en uitdagingen aan het licht. De introductie van Uniflexplus+ 69 is een nieuw verhaal met dezelfde originele kwaliteit”, zegt Steven Braekeveldt, Product Manager bij Ventilair Group Belgium.

classroomwithcompactair.jpg

VENTILATION  
Cool and Comfort 93 – mei 2022
Gezondere klaslokalen met Swegon schoolunits

Kinderen brengen tot een derde van hun dag op school door. Luchtkwaliteit en thermisch comfort zijn daarom cruciaal voor hun gezondheid en leervermogen. Swegon heeft hiervoor een breed gamma aan oplossingen ontwikkeld die in elk project kunnen worden toegepast.